Óbudai Baseball és Softball SE
Óbudai Baseball és Softball SE Óbudai Baseball és Softball SE
hu en es
Rólunk: Edzések: Csatlakozz hozzánk! Hírek Szolgáltatások Kapcsolat

Jánossomorja U10-es és Ikény U12-es teremtornák

aktuális hírek
Februárban két teremtornán is részt vettek U10-es és U12-es csapataink. Elsőként a 10 év alatti gyerekek mérettethették meg magukat saját korosztályukban. Majd 2 hét múlva a 12 év alatti korosztály is meccsezhetett.

Jánossomorja U10-es és Ikény U12-es teremtornák

Az U10-es tornán 4 csapat vett részt: Jánossomorja Rascals, Wanderers (Osztrák), Apollo (Szlovák), Óbuda Gladiátors Jr. A Jánossomorján megrendezésre kerülő U10-es teremtornára betegségek miatt, csökkentett létszámmal utaztunk. A kölcsönjátékosokkal kiegészített csapatunk nem volt könnyű helyzetben, mert 6 fővel nagyon nehéz volt védekezniük a gyerekeknek. Mégis mindkét csoport meccsünket sikerült megnyerni, így mi kerülhettünk a döntöbe. Ekkor a Wanderers csapatával mérkőztünk. A meccs utolsó szakaszáig nagyon jól szerepeltek az Óbudaiak és kiegyenlített volt az eredmény. Az utolsó inningben azonban mégis az ellenfél bizonyult jobbnak és 1 ponttal győzött. Így a 2. helyen zártuk a tornát. Több fiatal játékosunk remek egyéni teljesítményt nyújtott ezen a tornán. A csapat legjobb ütőjátékosa Morua Márkó lett, aki különdíjat vehetett át az eredményhírdetéskor.

Két hét múlva U12-es csaptunk utazott Ikrénybe. A gyerekek nagy várakozással álltak a dobógépes torna előtt. Első meccsünket az Apollo (Szlovák) csapata ellen vívtuk, ahol sajnos picit még "aludtak" játékosaink. Nehezen vették a fordulatot a nem megszokott tempójú dobógép ellen, így sajnos ezen a meccsen alulmaradtunk. Másodikként a hazai Jánossomorja Rascals csapata következett, akikkel végig szoros mérkőzéssel döntetlent sikerült kialakítanunk. Ez az eredmény arra volt elegendő, hogy a helyosztón a 4. helyért szállhattunk versenybe a Reds csapa ellen. Ezen a meccsen kevés pont született, de 2-1-re sikerült győznünk. A tornán különdíjat vehetett át Morua Martin, aki a csapat legjobb ütője lett.